Hooka

Gode sko er viktig for meg, som er tilpasset den aktiviteten jeg driver med. Enten om det er på mølle, på sti, på fjellet eller styrketrening så har Hoka og Run skoene jeg trenger og jeg har vært frelst fra jeg prøvde mitt første Hoka par for mange år siden. Hoka booster løpegleden!

FRIIDA Norway

Jeg tar ikke noe særlig tilskudd, men Omega 3 passer jeg på å alltid få i meg. Og da fra en god kilde! Omega 3 er en essensiell fettsyre som kroppen ikke produserer selv. Spesielt for kvinner er det viktig å få i seg nok og riktig fett. Omega 3 bidrar til økt energi, støtter hormonbalansen, styrker cellene våre og gjør oss bedre rustet mot stress og sykdom. Det er også bra for huden, øker metabolismen og styrker muskelbygging.
Med kode Narten100 får du 100,- i avslag.

MY Revolution

Myrevolution er mitt foretrukne merke når jeg skal bruke proteinpulver. Jeg lette lenge etter et merke med bra innholdsfortegnelse og kom over Myrevolution som virkelig har klart å ha et rent og bra innhold men samtidig er veldig gode på smak. Om man skal ta tilskudd av protein så er det viktig at innholdet av protein er høyt, samt at det kommer fra en gode kilder.

Myrevolution er utviklet i Norge og kommer fra myse- og kasein- proteinisolat i verdensledende kvalitet. Proteinpulveret er utviklet for folk som trener aktivt og ønsker gode resultater.
KODE: GUNN15 gir 15% avslag på alt i nettbutikken.

Copyright © 2024 Narten Coaching. Alle rettigheter forbeholdt.

Made with ❤️ by EmpowrCoach.com